söndag 15 maj 2011

Svar....

Då fick vi svaren på PET kameran och det såg inte helt bra ut, det "lyser" på vänster sida av halsen nu. Höger sida där han är opererad och där det bara lös tidigare ser helt bra ut nu. Det har diskuterats ingående i Göteborg vad det kan vara på vänster sida men har nu tagit hjälp av en grupp i Tyskland som håller i behandlingsplanen så nu har vi två veckors väntan framför oss innan vi får reda på hur vi ska gå vidare.

Vad beträffar tänderna är det klart nu att 4 stycken måste dras ut, kanske 6 om dom 2 inte går att laga tillfredsställande. Eftersom CVK'n inte ska opereras bort nu så kommer dom ta ett beslut på måndag om han ska sövas och göra vid tänderna ändå. Men det verkar luta åt det. Sist vi var hos specialisttandvården gick vi i genom journalen från folktandvården och där är mycket mer som är anmärkningsvärt än det senaste besöket. Det finns anteckningar om hål och krariesangrepp som sedan inte är åtgärdade, förseglade kariesangrepp där det senare gått sönder och försök att reparera tydligen inte gått så bra. Inte nog med att Oliver är riktigt dåligt skött under en lång tid, specialisttandvården hävdar fortfarande att man borde sett tändernas dåliga skick i februari. Jag har pratat med patientnämnden och kommer gå vidare med detta på egen hand och med deras hjälp!

För övrigt är Oliver i skolan och nästa vecka lite fritids också. Han är glad och mår bra, fortfarnde stelnar kroppen fort men han har vant sig. Lillasyster lite mer uppspelt än vanligt och det har nog sin förklaring. :)

Jag känner mej nånstans mellan nedstämd och ledsen på skalan och är glad att vi inte firade när han fick sista behandlingen som så många sa till oss att vi borde göra. I fredagskväll hade jag en riktigt bra kväll med god mat och långt samtal med en mycket klok vän!

"Önskar man andra framgång mår man själv väl"

Frida

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar