fredag 18 februari 2011

Det går snabbt!

Det går snabbt, det är fredag och vi har redan klarat av både ultraljud, skiktröntgen och magnetkameran. Nästa anhalt kommer bli Göteborg och PET-scan. Jag tror Oliver använde all sin styrka idag när han skickades in i magnetkameran, det är trångt och med en ställning över ansiktet och hörselskydd lös paniken i hans ögon. Vi kunde bara ha ögonkontakt via en spegel och vi kämpade hårt båda två, efter halva tiden var det dunkande ljudet från maskinen så enformigt att Oliver somnade. Det plockar hårt på hans krafter men det är en tapper krigare som visar sig!

Vi har hunnit med ett besök hos profylaxen också idag - ett besök som normalt är extremt ångestladdat för oss båda som har tandläkarskräck. Men idag kändes det som en baggis i jämförelse till annat - det är konstigt vad ens preferenser kan ändras snabbt :)

Oliver och bestämde också att vi skulle berätta för klasskompisarna idag och med lärarnas och kuratorns stöd förklarade vi för klassen om Olivers sjukdom. Barn är fantastiska och han har riktigt fina kamrater där. Även i Elins klass och parallellklassen hjälptes vi åt att berätta kort om vad som hänt. Tack för allt stöd i skolan idag!

Mina barn - ni är det finaste. Idag kom tårarna på mej egentligen utan anledning och jag försökte dölja och torka men så säger Oliver - Det är ok mamma, gråt du - alla behöver göra det ibland......

Frida

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar